Leren van anderen is
meer bereiken, vertelt ‘Diederik Smit’

Hoe bouw je als venue een merk waar jouw opdrachtgever om vraagt? Geloof jij dat het vermarkten van een venue een specialisatie is? En vind je het belangrijk om jouw talenten op een interactie manier verder te ontwikkelingen? Je gaat het meemaken bij School of Venues. Wij zijn het nieuwe educatie platform binnen de meeting- en event industrie en vinden het vooral belangrijk om onze kennis op het gebied van marketing, locaties, events en opdrachtgevers op een interactieve manier te delen.

Onze powersessies bestaan dan ook niet uit aanhoren, maar uit kennis geven, kennis nemen, actie creëren en reacties opwekken. Op deze manier zorgen wij ervoor dat iedereen met nieuwe frisse ideeën en direct toepasbare tools terug gaat naar zijn of haar Venue. Met één gezamelijke doel:

“Together we will make your Venue the Venue of Tomorrow”

5 pijlers van succes

Klein en..

fijn! Je zit in een klein groepje.

Made for..

Meeting en eventvenues

Tips & Tricks..

van experts en andere meeting & event experts.

Wij delen..

waardevolle kennis van de markt uit het locatieonderzoek en benchmark voor meeting & eventvenues.

Co-learning

We gaan voor interactie, want leren van anderen is meer bereiken.

Onze afgelopen 5 maanden..

155 dagen, 245 kopjes koffie, 2153 SLACK messages, een huisgemaakte pasta van de vriendin van Diederik, 23 Google Hangout-sessies, The Next Web volledig uitgeschreven op een A4tje, de resultaten van het locatieonderzoek + Locatiebenchmark tot in de detail geanalyseerd, 4 account managers in 9 weken tijd opgeleidt tot junior venue marketeers met als klap op de vuurpijl een examen met 3 venue marketeers in de jury is de basis geweest voor School of Venues. Wij zijn er niet alleen helemaal klaar voor, we hebben er ook zin in om van jouw venue de venue van morgen te maken! Tot in de klas!