Scholen

School of Venues

Als educatie platform binnen de zakelijke meeting en event branche, vinden wij het belangrijk om onze kennis op het gebied van locaties, events, opdrachtgevers, marketing & sales zoveel mogelijk te delen met Hogescholen. Zo willen we bereiken dat studenten die een functie binnen de zakelijke evenementenmarkt ambiëren, direct kunnen starten met een passend kennisniveau. Dit zorgt voor een nog betere aansluiting van opleiding en praktijk.

Hoe doen wij dit?
Door middel van het vertellen van een verhaal aan de hand van het gedrag van een opdrachtgever nemen wij de studenten mee in de reis naar het zoeken van een geschikte locatie tot aan het verkrijgen van de organisatie van een evenement. We geven inspiratie op het gebied van verschillende evenementenlocaties, budgetten, trends en helpen studenten verder in hun commerciële en marketing vaardigheden.

Alle kennis die tijdens de Masterclass gedeeld wordt is cijfermatig onderbouwd door het High Profile Locatieonderzoek en gegevens uit de meest recente Benchmark en tevens achteraf voor studenten beschikbaar. Naast het vertellen van een verhaal heeft elke Masterclass een interactief karakter, studenten worden door middel van een case, gericht op het besproken onderwerp, uitgedaagd het geleerde direct in de praktijk te brengen.

De masterclass onderscheid zich op het gebied van praktische en theoretische kennis, waarbij Fun & Learning centraal staan.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw minor? Neem dan contact op of bel naar 020 398 1585.