37 locaties geslaagd voor School of Venues

Vol enthousiasme overhandigde wij afgelopen jaar aan de 37 deelnemende locaties hun certificaat van School of Venues. Deze locaties mogen zich vanaf nu ook de ‘locaties van morgen noemen!’ Wij als School of Venues team kijken terug naar drie energieke en succesvolle semesters.

Het is gelukt! De afgelopen12 maanden hebben 37 locaties actief gewerkt  aan hun eigen toekomst. Vanaf het moment dat de deelnemers voelde dat verandering werkte, wilde ze alleen maar meer. De deelnemers zijn enthousiast. Volgens Simone van evenementenlocatie de Fabrique in Utrecht, ligt in alle sessies het energielevel hoog. Daarnaast geeft ze aan dat het fijn is om naar 2 mensen te kijken die met passie vertellen over venue marketing en je meenemen door de leerstof. Naast de Fabrique waren ook het Scheepvaartmuseum, Theater Hangaar & Hangaar2, Miele Experience Center, Libéma, World Forum, CG Selecties, Maessen Tenten, Paviljoen Puur, Madurodam, Centraal Museum en Zwolse Theaters deelnemers.

Wij kijken vooral terug op een periode van positieve verandering, teamwork tussen locaties en vooral de wil om iets te betekenen in hun functie. Semester 4 in 2019 staat bij ons al in de agenda’s. Ben je toe aan verandering? Bel ons of stuur een mail naar info@schoolofvenues.com

27 december 2018